Home » Научен комитет » Лектори и оператори

Лектори и оператори

Проф. Ахмет Мюслюманоглу

Професор по урология в “Bagcilar Training and Research Hospital, Department of Urology”, Директор на болница “Bagcilar Training and Research Hospital”, Професор по урология в “Istanbul Bilim University”, Истанбул, Турция. Присъединен член на борда на EULIS на EAU. Член на борда на SEGUR.

Проф. Алберто Тринчиери

Професор по урология в Медицински университет Милано, Италия, Ръководител на Клиника по урология в Manzoni Hospital в Lecco, Лектор в Медицинското училище в University of Pavia, Член на борда на EULIS на EAU. Член на борда на SEGUR. Милано, Италия

Проф. Александър Хинев

Професор по урология в Медицински университет, Варна, Ръководител на Клиника по урология в университетска болница “Св. Марина”, Варна, България.

Проф. Андреас Сколарикос

Професор по урология в Медицински университет, Атина, Гърция, Преподавател в Медицинското училище на Sismanoglio General Hospital, Медицински университет, Атина, Гърция. Присъединен член на борда на EULIS EAU и Член на борда на ESUT на EAU, Член на борда на SEGUR.

Проф. Атанасиос Папацорис

Професор по урология в Медицински университет, Атина, Гърция Преподавател в Медицинското училище на Sismanoglio General Hospital, Медицински университет, Атина, Гърция. Консултант уролог в Royal London Hospital, UK, Секретар на Гръцката урологична асоциация, Присъединен член на борда на EULIS на EAU.Атина, Гърция.

Доц. Валери Марияновски

Доцент по урология и Ръководител на Клиника по Урология, УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов”, София, България

Проф. Димитър Младенов

Професор по урология, Началник отделение в Kлиника по урология УМБАЛ „Александровска“, Медицински университет, София, България, Председател на Българско научно дружество по ендоурология и ЕКЛ, София, България.

Доц. Димитър Шишков

Доцент по урология в Тракийски Медицински университет, Стара Загора, Ръководител на Клиника по урология, Окръжна болница, Пловдив, България.

Проф. Драгослав Башич

Доцент по урология в Университета в Ниш, Сърбия. Ръководител на Университетска клиника по урология и Директор на университетска болница в Ниш, Сърбия, Вицепрезидент на Сръбското урологично дружество, Член на борда на SEGUR. Ниш, Сърбия

Д-р Емрах Юрук

Уролог в Bagcilar Training and Research Hospital, Department of Urology”, Истанбул, Турция. Асоцииран член на EULIS.

Проф. Гуохуа Дзенг

професор по урология в Клиника по урология, център за минимално инвазивна хирургия в The First Affiliated Hospital of Guangzhou Medical University, Гуангджу, Китай

Проф. Женя Василева

Специалист по радиационна защита и радиационна защита на пациентите, Секция радиационна безопасност и мониторинг, Отдел радиация, транспорт и предпазване от замърсяване, Ръководител на Отдел ядрена безопасност и сигурност в Агенцията за атомна енергия, Виена, Австрия.

Проф. Христо Куманов

Професор по урология в Медицински университет, София, България.

Проф. Иван Дечев

Професор по урология в Медицински университет, Пловдив, Ръководител на Клиника по урология в университетска болница, Медицински университет, Пловдив, България.

Проф. Илия Салтиров

Професор по урология във Военномедицинска академия, София, Ръководител на Катедра по Урология и нефрология и Клиника по Ендоурология и ЕКЛ, Военномедицинска академия, София, България. Замeстник председател на Българско научно дружество по Ендоурология и ЕКЛ. Присъединен член на борда на EULIS на EAU, Член на борда на SEGUR.София, България.

Д-р Калоян Давидов

Ръководител на Клиника по урология Аджъбадем Сити Клиник Болница Токуда, София, България.

Проф. Кемал Сарика

Професор по урология и Ръководител на Нaучен и учебен университетски болничен център “Dr. Lütfi Kırdar Kartal”, Истанбул, Турция, Председател на борда на EULIS на EAU, Председател на борда на SEGUR. Истанбул, Турция.

Д-р Кремена Петкова

Главен асистент в Катедра урология и нефрология, Военномедицинска академия, София, България. Асоцииран член на EULIS. Присъединен член на борда на SEGUR.

Проф. Митко Цветков

Професор по урология в Медицински университет, София. Зам. председател на Българско научно дружество по Ендоурология и ЕКЛ, Професор по урология в Клиника по урология, V-та Градска болница, София, България

Доц. Николай Колев

Доцент по урология в Медицински университет, Плевен, България, Ръководител на Клиника по уролгия в Университетска болница, Плевен, България.

Чл. Кор. Проф. Николай Петров

Началник на Военномедицинска академия, София, Началник на Катедра по анестезиология и реанимация и интензивно лечение, Военномедицинска академия, София, Председател на Българското научно дружество по анестезиология и реанимация, Вицепрезидент на Световната асоциация по регионална анестезия, София, България.

Д-р Ноор Бушхолц

Консултант уролог, Клиника по урология, Sobeh’s Vascular & Medical Center, Дубай, ОАЕ. Хоноруван консулант на Luton & Dunstable Hospital, UK. Член на борда на EULIS на EAU. Директор на U-Merge.

Д-р Оливър Станков

Клиника по урология, Медицински университет Скопие, Македония. Председател на Македонската урологична асоциация, Скопие, Македония.

Д-р Омер Иълмаз

Клиника по Урология, Военномедицинска академия Gulhane, Анкара, Турция

Д-р Орлин Савов

Клиника по урология Болница Света Тереза Учебна база на Университет Ерланген, Нюрнберг, Германия.

Д-р Сами Хайек

Консултант уролог в Cambridge University Hospitals NHS, Кеймбридж, Великобритания. Лектор в Cambridge University. Член на Секцията по уролитиаза (EULIS) при Европейската асоциация по урология (EAU).

Доц. Сотир Ставридис

Клиника по урология, Университетска болница, Медицински университет, Скопие, Македония, Член на борда на SEGUR.Сопие, Македония.

Проф. Стилианос Гианакопулос

Професор по урология в Тракийски университет, Александропулис, Гърция; Ръководител на университетска клиника по урология в Университетска болница на Тракийски университет, Александропулис, Гърция.

Проф. Светослав Николов

Професор по урология във Военномедицинска академия, София, България, Ръководител на Клиника по Обща урология в Катедра по урология и нефрология на Военномедицинска академия, София, България

Проф. Хосе Рейс-Сантос

Професор по урология, в Университетската Клиника по урология в Католическата болница, Лисабон, Португалия. Член на борда на Секцията по уролитиаза (EULIS) при Европейската асоциация по урология (EAU), Присъединен член на борда на SEGUR, Лисабон

Проф. Хуан Антонио Галан

Професор по урология в Клиника по Урология, Университетска болница Виналопо, Елхе, Испания

Д-р Хуан Пабло Кабайеро Ромеу

Клиника по Урология, Универститетска болница, Аликанте, Испания