Home » На живо

На живо

onairВ нашето напрегнато и динамично ежедневие не винаги можем да присъстваме лично на събития към които имаме личен или професионален интерес. Съвременните комуникационни технологии обаче, могат бързо и лесно да ни осигурят директен достъп до случващото се в конферентната зала или на мястото на събитието.

Тази година Организационния и Научен комитет на 7-ми Симозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” и 1st SEGUR Workshop on Urolithiasis , заедно с нашите партньори от Конгрес Инженеринг, за първи път ще осигурим възможност на всички колеги, които не могат да участват лично в симпозиума да имат директен достъп до конферентната зала. Чрез своя домашен компютър, лаптоп, таблет или смартфон да участват в научната програма, независимо къде се намират. В реално време те ще могат изслушат лекциите, да наблюдават видеопрезентациите и демонстративните операции по време на двата дни от научното събитие.
Надяваме се, по този начин да бъдем полезни и да направим научното събитие достояние на повече колеги, както от България, така и от чужбина.