Home » Място на провеждане

Място на провеждане

hilton-nightХотел Хилтън София е разположен в центъра на града, на 25 минути от Летище София и в близост до Националния дворец на културата и търговски център с прекрасна гледка към планина Витоша. Бизнес центърът на хотела разполага с 8 напълно оборудвани и с високоскоростна Wi-Fi връзка зали.За свободното време хотелът предлага спортен център с фитнес зала, работещ 24 часа, както и козметичен център.

Модерният ресторант Seasons предлага ястия от съвременната българска и интернационална кухня или българско мерло, и тераса с прекрасна гледка. Кафе-бар Artists изненадва гостите си с леки ястия и питиета според техните предпочитания.

Хотелът разполага с модерни стаи, декорирани в неутрални тонове, с шумоизолирани прозорци и работно място с Wi-Fi връзка и ергономично бюро, за връзка с дома или офиса.

Военномедицинска академия – София.

Демонстративните операции ще бъдат извършвани в Интегрирания операционен център на Катедра Урология и Нефрология на Военномедицинска академия – София, с аудио-визуална връзка в реално време между операционната зала и конгресната зала.vma1vma2